Hétvége...

 2009.03.09. 00:14

Hosszú idő után most hétvégén itthon voltam,bár megmondom őszintén mostanában nem nagyon szeretek ebben a városban tartózkodni, hogy miért arra majd egyszer kitérek itt ígérem.

Péntek este mindenki jól összeverődött laza iszogatás aztán megjött Nyulcsim,  másnap pedig elmentünk Toma barátomhoz (itt is nagyon szépen köszönjük neki a fotókat) készíteni pár fotót.Meg kell mondjam elég finomra sikeredtek, épp ezért is írom most ez a posztot, bár egy képen kívűl többet azt hiszem nem fogok publikálni. (:D)

Jövőhét szombaton irány Debrecen/RH ahol a Killakikitt fog fellépni.Elvileg megyünk jópáran,szóval a legjobbra számítok.

Szokásos vasárnapi szar délutánom/estém van azt hiszem ennyivel be is fejezem.Jön most majdnem két hét Nyuszi nélkül, ami nagyon lehúzó lesz....

 

 

Címkék: fotó hétvége itthon toma beke nyulcsi

A bejegyzés trackback címe:

https://rapster.blog.hu/api/trackback/id/tr88990459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása